vleeswaren & paté

Paté

Interkring merk La Cabane staat voor huisje of  stulpje. Het is niet voor niets dat de La Cabane patés ons enige echte huis patés zijn.

Een paté maken is een vak apart. Het zijn heel veel details die door de juiste afstemming precies het perfecte product afleveren.

De ovengebakken patés van La Cabane zijn op ambachtelijke wijze gemaakt met verse ingrediënten. Aan de opmaak van de patés is ook veel aandacht besteed, waardoor de paté een echte eyecatcher is in uw toonbank.

Een heerlijk breed assortiment vleeswaren zowel uit het binnen als uit het buitenland.

Een kleine greep uit het assortiment:

Ardenner specialiteiten, Biologische vleeswaren, Bloedworst en tongenworst, Boterhamworstsoorten, Cervelaatworst

Duitse specialiteiten, Gebraden vleeswarensoorten, Gegrilde Hamsoorten, Gebraden gehaktspecialiteiten

Gekookte worst, Gerookte vleeswaren, Gegrilde worst, Gekookte Achterhamsoorten, Italiaanse worstsoorten
Gevogelte vleeswaren, Lever en leverworst, Ossenworst, Parma hammen, Pekelvlees, Rauwe hamsoorten

Rolladesoorten, Rookvleessoorten, Salami, Schouderham, Spaanse worstsoorten, Speksoorten, Zultproducten
Loste assortiment, Revisan Assortiment, B&P Vleeswaren, KDR Vleeswaren, KDV Vleeswaren

De Beauvoorder

Wat ooit begon als een kleine slagerij in het pittoreske dorpje Beauvoorde is vandaag uitgegroeid tot een grote dynamische onderneming die niet alleen bekend staat om zijn kwalitatieve patés, maar ook de merknaam
De Beauvoorder klinkt als een klok.

Onder andere: Griekse Paté, Abdijbier Paté, Beauberry Paté en Du Chef.

Bucherie maakt verse, smaakvolle patés en charcuterie

Bedford

Worst maken is een kunst op zich. Dit bewijst Bedford met zijn hoogwaardige ham- en worstspecialiteiten telkens weer.

Mild gezouten rauwe hammen, fijne patés en de ambachtelijke lekkernijen in aspic. Fijn en exclusief assortiment waar ambacht, oog voor detail en goede kwaliteit belangrijke speerpunten zijn van het bedrijf.

Levoni

Waan u in Italië met de mooiste vleeswaren van Levoni! Een Italiaans bedrijf met een rijke geschiedenis. In 1911 heeft Ezechiello Levoni een ambachtelijke productiehal aan de rand van Milaan opgestart. Het was het eerste bedrijf gevestigd op een vallei. Daar is hij begonnen met zijn eigen salami’s te maken. Om expertise op te doen voor zijn bedrijf, heeft Ezechiello daarvoor gewerkt bij andere meesterslagers. Hier heeft Ezechiello de kunst van het salami maken geleerd. Zijn passie voor een eigen bedrijf is ontstaan.

Onze website maakt gebruik van cookies, klik op Cookies Accepteren als het gebruik van cookies toestaat. meer informatie over cookies

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten