Hierbij ontvangt u ons wekelijkse groentenieuws. Zo hebben we in deze nieuwsbrief leuke onderwerpen als kleurrijke radijzen, broccolini en nog vele meer. Oftewel, veel leesplezier!

Kleurrijke radijzen

Probeer eens de bijzondere radijzen in verschillende kleuren en varianten. Leuk gepresenteerd in een houten kratje van 5 kilo.

Red Meat radijs

Red Meat radijs

Deze radijs is ook wel bekend als de watermeloenradijs. Het is van oorsprong een Chinese radijs en ongeveer 5 cm groot. Van buiten is de radijs lichtgroen van kleur en vanbinnen heeft de radijs een sensationale fuchsia roze kleur. Mild peperig van smaak met een stevige bite.

Blue Meat radijs

Blue Meat radijs

De Blue Meat radijs heeft een mooi paars uiterlijk met opvallend wit-paarse vruchtvlees. Het heeft een stevige structuur met een lekkere pittige radijssmaak. Kleurrijk en erg lekker.

Green Meat radijs

Green Meat radijs

Deze radijs komt oorspronkelijk uit het noorden van China. Herkenbaar aan de groen gekleurde schil dat overloopt in wit. Lekker door de pittige smaak.

Perfect voor vele bereidingen

Perfect voor vele mogelijkheden

De mooi gekleurde radijzen kunt u heerlijk verwerken in een rauwkost salade. Hier komen de prachtige kleuren het beste naar voren. Daarnaast zijn de radijzen goed te gebruiken om te stomen of te grillen. De smaak en de kleur worden dan milder. Perfect om de radijzen in te leggen in een beetje rijstazijn, suiker en zout.

Bijzondere producten

Marinda tomaten

Deze bijzondere tomaten zijn kleine platte, geribbelde vleestomaat. De Marinda tomaten worden geteeld in Sicilië en heeft een licht ziltige smaak. De smaak komt goed naar voren in een salade of maak er eens een carpaccio van. Extra lekker in combinatie met zalm, limoen en olijfolie.

Marinda tomaten

Cimi di Rapa

De Cimi di Rapa is een geliefde groente in Italië. Het is een raapsteel plantje dat snel tot bloei komt. De groente bestaat uit dikke stelen met veel bladeren. Pittig en een iets bittere smaak. Heerlijk om te verwerken in diverse gerechten. Stoof de groente kort met wat olijfolie en pijnboompitjes. Heerlijk en zacht en minder bitter van smaak. Ook erg lekker om te roerbakken met knoflook, ui en tomaat.

Cimi di Rapa

Broccolini

Deze broccolini zijn zachte broccoliroosjes aan een steeltje. Heel zacht van smaak, boordevol vitaminen en zijn in een handomdraai klaar. De broccolini is ontwikkeld in Japan. Makkelijk te verwerken in vele gerechten met een knapperige bite. Perfect om te koken, wokken, sauteren of stomen.

Broccolini

Producten van de week

Producten van de week

Onze website maakt gebruik van cookies, klik op Cookies Accepteren als het gebruik van cookies toestaat. meer informatie over cookies

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten