Brood & Broodspecialiteiten

Het stenen hart
van de oven

BEAUDÉ IS GEBASEERD OP DE SIMPELE
WENS OM VOORTREFFELIJK BROOD TE MAKEN

Maak kennis met ons zeer uitgebreide assortiment brood en broodspecialiteiten

Met trots presenteren wij onze Beaudé desembroden. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten desembroden die allen op de steenovenvloer worden gebakken. Voor het desembrood gebruiken wij onze eigen desemcultuur. Deze desemcultuur is in 2011 gekweekt en wordt gemaakt van biologisch bloem. De broden zijn bereid zonder e-nummers, broodverbeteraars, geur- en kleurstoffen. Zo behouden de broden hun unieke smaak en karakter.

Onze visie is mensen gelukkig maken met onze ambachtelijke desembroden. Wij produceren en leveren heerlijk brood dat geschikt is voor iedereen. Het Beaudé assortiment bestaat uit 23 unieke desembroden. Allen met hun eigen karakter en uitstraling, zodat u de keuze heeft om optimaal te genieten.
Brood Molco Foodservice

Innoverende bakkerijproducten

Molco is een merk van CSM Bakery Solutions, een wereldleider in bakkerijproducten voor bakkers en de foodservicesector. CSM Bakery Solutions is actief in meer dan 100 landen. Het bedrijf onderzoekt wereldwijd nieuwe voedingsgewoonten en kwaliteitseisen van consumenten en speelt daarop in met innoverende producten.

Ambachtelijke topkwaliteit

Voor Molco staan kwaliteit en vernieuwing voorop. Bakkerijen en foodservicebedrijven voelen de druk van de retailsector en kunnen zich onderscheiden door superieure producten aan te bieden. Molco helpt hen daarbij, met een ambachtelijk en innovatief gamma van topkwaliteit dat alleen beschikbaar is voor professionele gebruikers.

Molco Broodje van de maand

Geluk is de geur
van versgebakken brood

Van het steenovenvloer gebakken desempistoletje tot een ambachtelijk noten & vijgen baguette. Kleine desembroodjes of grote desembroden. Ons Beaudé assortiment is zeer divers en beantwoordt aan de meest uiteenlopende broodwensen. Bent u op zoek naar een mooie invulling van of aanvulling op uw assortiment? Dan denken wij graag met u mee!
Bekijk Broodjes van de Maand