De eerste aubergines

De eerste aubergines

0 Comments(s)

12 03 2018

Hierbij ontvangt u ons wekelijkse groentenieuws. Zo hebben we in deze nieuwsbrief leuke onderwerpen als gestreepte aubergines, Fashion Black watermeloen en producten van de week. Oftewel, veel leesplezier!

Gestreepte aubergines

Gestreepte aubergines

De eerste aubergines van Kwekerij Osdorp hebben we in ons assortiment opgenomen. Ook dit jaar zien de Graffiti aubergines er weer prachtig uit. Het heeft een wit sappig vruchtvlees en een opvallend gestreept uiterlijk. Perfect om als decoratie te gebruik voor uw vele gerechten. Daarnaast neemt de aubergine minder vocht op dan de standaard aubergine. Fijn om de aubergine te snijden in plakken en de grillen met Provençaalse kruiden en olijfolie; mooi en ook nog eens lekker.

Naar verwachting zal het volume met het zonnige weer snel toenemen.

Black Fashion

Black fashion

Er komen de laatste jaren steeds meer bijzondere soorten groenten en fruit op de markt. Zo ook de Fashion Black watermeloen; een zwarte watermeloen met een bijzonder uiterlijk. Het bevat geen pitten en heeft een hoge kwaliteit. De watermeloen wordt geteeld in Senegal. Volgens een bepaald receptuur worden de meloen geteeld waardoor de kwaliteit van de meloen op een constant hoog niveau blijft. Erg lekker en eens iets anders dan de standaard watermeloen.
Collo a 20 kilo. Op=op!

Producten van de week

Producten van de week

volg ons op social media

Archief

Categorieën