De lekkerste geitenkaasdelicatessen

0 Comments(s)

15 02 2018

Fries en uniek

Wat allemaal begon met één geit is vandaag de dag uitgegroeid tot een echt Fries streekproduct. Palvé versgroep is op bezoek geweest bij de tapasmakerij in Sint Annaparochie van De Molkerei. 

Eigenwijs zacht 

Geiten

“Vroeger liep er één geit bij ons op de boerderij in Oude Bildtzijl en zo zijn eigenlijk de geitenkaasdelicatessen ontstaan”, verteld Hedy Hartog (operationeel directeur van De Molkerei). Al snel is de geitenstapel uitgegroeid tot 50 geiten en is de familie Hartog zich volledig gaan richten op het maken van geitenkaas en geitenkaasdelicatessen. Een jong eigenwijs kaasje, naar eigen receptuur. Zacht van smaak en erg lekker. In 2000 zijn ze dan ook begonnen met hun eigen kaasmakerij in Ouwe Syl. Het begin van De Molkerei.

populair lekker

SweetBite

In 2005 is De Molkerei gestart met een tapasmakerij in Sint Annaparochie. Samen met Enrico gingen ze één tapas maken: de zoete oranje puntpaprika gevuld met geitenkaas. Een groot succes en nog steeds erg populair. Sindsdien is het assortiment uitgebreid en vallen de andere tapas ook erg goed in de smaak. Allemaal even lekker en perfect voor de borrelplank. De geitenkaasdelicatessen worden allemaal met de hand gevuld door vrouwen voor de beste kwaliteit. Uniek en bijzondere producten

favoriet van de zaak

Bijzonder van smaak zijn de dadels gevuld met geitenkaas. Vooral door de dadels van Yogi & Yousef uit Saoedi Arabië: heerlijk zacht en zoet met een karamel-achtige smaak. Anders dan de ‘standaard’ dadel die de consumenten in Nederland gewend zijn. Het perfecte genietmoment voor een ieder die houdt van de subtiele smaak van geitenkaas. Favoriet van De Molkerei.

Probeer de Yogi & Yousef dadels eens uit met:

  • Gevulde dadels met geitenkaas
  • Geitenkaas smeerdip met dadels
  • Tapenade van dadels en olijven

 

Dadels
Assortiment dadels

nieuw

Smeerdip zoete ui

Nieuw van De Molkerei zijn de geitenkaas smeerdips. Geitenkaas wat heerlijk smeerbaar is en perfect om te gebruiken als spread voor op toast of voor op stokbrood. Ook fijn als dipper bij de borrelplank. Vooral de Geitenkaas smeerdip met de toevoeging van zoete uienchutney uit Zuid-Afrika is erg goed. Subtiel van smaak en een echte smaaksensatie.

assortiment

Vandaag de dag worden er meer dan 25-30 verschillende soorten geitenkaasdelicatessen gemaakt. Allemaal even lekker en perfect voor de borrelplank. Heerlijk zijn bijvoorbeeld de gevulde dadels, olijven, vleeswarenrolletjes met geitenkaas, tapenades, pesto, smeerdips en nog vele meer.

Vraag uw binnendienst medewerker en/of vertegenwoordiger voor meer informatie en/of prijzen over de geitenkaasdelicatessen. 

assortiment

lekker ite

Maak de hartige muffins met geitenkaas eens met het onderstaande recept. De perfecte ontmoeting tussen geitenkaas en tapas. Oftewel, lekker ite!

recept

volg ons op social media Gebogen pijltje

Archief

Categorieën

PalVéco Heerhugowaard

PalVéco B.V. Galileistraat 71-83 1704 SE Heerhugowaard

Jelco Leeuwarden

Jelco BV Icarusweg 5 8938 AX Leeuwarden

Vestiging Heerhugowaard

Palvéco bv

Galileistraat 71-83 1704 SE Heerhugowaard
Telefoon 072 - 5405533
Fax 072 - 5405388
Email verkoop@palveco.nl
KvK 36009209
B.T.W. NL005410538B01
NL 926 EG

Vestiging Leeuwarden

Jelco bv

Icarusweg 5 8938 AX Leeuwarden
Telefoon 058 - 288 4944
Fax 058 - 288 5135
Email info@jelco.nl
KvK 01056574
B.T.W. NL008917899B01
NL 209474 EG

Volg ons op Social Media