De Palvé versgroep presenteert dé WK Voetbal actie

WK Voetbal 2019

0 Comments(s)

30 04 2019

WK Voetbal actie

De Palvé versgroep presenteert dé WK Voetbal actie en is supporter van onze Oranje Leeuwinnen op weg naar een succesvol WK

Profiteert u in juni en juli ook mee van de oranjegekte?

Zoals u ongetwijfeld weet staan onze Oranje Leeuwinnen aan de vooravond van het WK voetbal dat van 7 juni t/m 7 juli in Frankrijk gespeeld gaat worden.

Op 11 juni staat de eerste wedstrijd van het Nederlands vrouwenelftal tegen Nieuw Zeeland op het programma. Daarna volgt op 15 juni het duel met Kameroen, om vervolgens op 20 juni de poulefase af te ronden tegen de huidige nummer 5 van de FIFA ranglijst, Canada.

De Oranje Leeuwinnen, de nummer 8 van deze ranglijst, zijn in vorm dus niemand twijfelt eraan dat zij zich gaan plaatsen voor de achtste finales en wat er daarna nog kan gebeuren………….

Hoe dan ook de oranjegekte zal vanaf juni in alle hevigheid gaan losbarsten en u kunt daar van profiteren door mee te doen met onze WK voetbal actie.

Daarmee kleurt u uw winkel oranje en laat u zien dat ook u supporter bent van ons Nederlands vrouwenelftal.

Bovendien geeft u uw klanten bij besteding van € 15,- de kans op een prachtige oranje Hup Holland Hup leren voetbal.

Bekijk de actie hier of vraag uw vers-adviseur van de Palvé versgroep naar de voorwaarden en beleef samen met de Oranje Leeuwinnen een zomer om nooit meer te vergeten.

Archief

Categorieën