Geniet volop

Delifrance

0 Comments(s)

21 02 2018

Feestelijk en inspiratief

delifrance

Geniet optimaal van Pasen met de mooie taartbodems, hoorntjes en korfjes van Délifrance. Zowel zoet als in hartige varianten te verkrijgen. U hoeft de knapperige producten alleen nog maar te vullen en te garneren. Een uniek aanbod en perfect voor Pasen. Over 6 weken is het al zover…

zoet en zout 

Inspiratie

De taartbodems, hoorntjes en korfjes zijn niet alleen mooi en lekker, maar zijn ook de ideale basis voor uw zelfgemaakte creaties en rijke toppings. De feestelijke bodems worden met de hand gemaakt en hebben daardoor een fijne bodem en rechte gladde kanten. Zowel zoet (chocolade en vanille) als hartig zijn de taartbodems, hoorntjes en korfjes te verkrijgen. Probeer al de vormen en smaken uit en laat uw fantasie de vrije loop.

knapperig lekker

Hoorntjes

De knapperige producten zijn wekelijks te bestellen en worden geleverd in warmtebestendige dozen. Zo worden de producten beschermd en blijft de versheid, textuur en smaak optimaal goed. Alles in het teken van uw creativiteit. Oneindig veel mogelijkheden om uw Pasen helemaal perfect te maken.

Rijk assortiment

Assortiment

volg ons op social media Gebogen pijltje

Archief

Categorieën