Genieten met asperges

0 Comments(s)

30 04 2018

Gesneden sla

Gesneden sla

Vanaf deze week kunt u bij ons de slamixen van 500 gram verkrijgen. In deze verpakking heeft het product veel ruimte wat de kans op kneuzen voorkomt. Dit komt de kwaliteit van het product ten goede. Lekker vers en knapperig.

Tomaat gusto

Tomaat gusto

De tomaat Gusto is vrij groot en heeft een diameter van ongeveer 60 tot 70 millimeter. Het heeft een uitzonderlijk fijne en kruidige smaak met een Brix waarde van 7. Sappig en toch stevig van structuur. Een lekkere tomaat afkomstig uit België.

Time Cress

Time cress

Nieuw in ons assortiment is de Time Cress van Koppert Cress. Het is een jonge zachte tijm met een lichte bite. Goed te combineren met stevige ingrediënten als aardappels, gegrilde groenten em knolgewassen, maar ook met lamsvlees, desserts en heerlijke cocktails. De perfecte smaakmaker voor uw gerechten!

Asperges

Groene asperge

Groene asperges

De groene asperges van Hollandse bodem zijn weer in ons assortiment. De groene asperges groeien in tegenstelling tot de witte asperges boven de grond. Doordat ze langer aan de wortel van de plant blijven, bevatten ze meer vitamines en mineralen. Kruidig en nootachtig van smaak. De groene asperges zijn verkrijgbaar in een collo à 4 kilo.

Korenaar

Korenaar asperges

De korenaar asperges worden in speciale kwekerijen in Frankrijk gekweekt. Het is eigenlijk geen asperge, maar de stengel van een hyacint-achtige plant. De asperges zijn kort verkrijgbaar en zeker de moeite waard om onder de aandacht van uw klanten te brengen!

Meloenen uit Spanje

De nieuwe oogst Galia- en watermeloenen vanuit Spanje zijn binnen. Zoals de naam al doet vermoeden bestaan de watermeloen voor 95% uit water. Het roze tot dieprode vruchtvlees bevat veel ijzer, vitamine C en lycopeen. Gezonde vrucht met een groene tot gele schil en een ronde, licht geribde uiterlijk. Het vruchtvlees is lichtgroen en heeft een heerlijk zoete smaak.

Meloenen

Archief

Categorieën