Genieten met goud

0 Comments(s)

24 04 2018

Hierbij ontvangt u ons wekelijkse groentenieuws. Zo hebben we in deze nieuwsbrief heerlijke onderwerpen als asperges, SunGold kiwi’s, tomaten, mandarijnen en spinazie. Oftewel, veel leesplezier!

het witte goud

asperges

Door het warme weer zijn er al verschillende soorten asperges verkrijgbaar. Zo vindt u momenteel in ons assortiment de volgende asperges: AA extra wit, AA violet, AAA wit, klasse 2 grof en groene asperges uit Italië. Heerlijk om met het witte goud het aspergeseizoen goed te beginnen.

on my way

De Zespri SunGold kiwi’s zijn weer onderweg vanuit Nieuw-Zeeland. Deze kiwi is de 100% natuurlijke variant van de Green kiwi en zit boordevol vitamines en mineralen. Erg lekker door de tropische en zoete smaak. De SunGold kiwi’s zijn verkrijgbaar van mei tot september (Nieuw-Zeeland) en van november tot januari (Italië en Frankrijk).

kiwi

nieuwe oogst

Vanuit Frankrijk hebben wij de nieuwe oogst met onderscheidende tomaten ontvangen. Zo ook de tomaat ananas, tomaat green en de tomaat saveur. Deze drie soorten tomaten zijn verkrijgbaar in een collo à 3,5 kilo.

Tomaten geel

Tomaat ananas d’Antan

Deze tomaat is lekker groot en heeft rood geel vruchtvlees met rode aders. Heerlijk zoet van smaak en lekker sappig. Bij het doorsnijden van de tomaat wordt u verrast door de prachtige combinatie van rood en geel. De perfecte beloning voor ieder die houd van een zoete en rijke smaak.
Tomaat green

Tomaat green d’Antan

Deze tomaat is groen van kleur en heeft een bijzonder uiterlijk door de lichte streepjes. Lekker sappig en fris van smaak. Perfect om te gebruiken in salades of gewoon lekker om zo te eten met wat zout of suiker. Perfect zacht vruchtvlees en heerlijk van geur!

Tomaat saveur

Tomaat saveur d’Antan

Een mooie mix van diverse tomaten. De mix bestaat uit acht verschillende rassen en vier verschillende kleuren. Fijn te combineren in een salade of dun gesneden als carpaccio. Kleurrijk en erg lekker.

mandarijnen

Murcott

Murcott

De Murcott mandarijnen komen uit Spanje. Heerlijke sappig, zoet vruchtvlees en helder oranje van kleur. Voorzien van een dunne schil en lekker makkelijk te pellen.

Mandarijnen

satsuma

Wij hebben de nieuwe oogst Satsuma’s uit Zuid-Afrika ontvangen. Mandarijnen met een geeloranje kleur en een gladde schil. Makkelijk te pellen, pitloos, en zoet van smaak.

Hollandse spinazie

Spinazie

De nieuwe oogst Hollandse spinazie is er weer! Deze groente kunt op vele mogelijkheden bereiden. Oorspronkelijk komt de spinazie uit Azië. Het is een nitraatrijke, donkergroene bladgroente met malse blaadjes en een volle smaak. Rijk aan ijzer, caroteen, vitamine E en anti-oxidanten.

Lekker om bijvoorbeeld de Hollandse spinazie in een Grieks gerecht te gebruiken; spanakopita. De perfecte smaakcombinatie van spinazie en feta. U vind het recept door op de onderstaande button te klikken.

VOLG ONS OOK OP SOICAL MEDIA

Archief

Categorieën