Groenten in de hoofdrol

Omslagfoto

0 Comments(s)

26 02 2018

Hierbij ontvangt u ons wekelijkse groentenieuws. Zo hebben we in deze nieuwsbrief leuke onderwerpen als bietenblokjes, Beekers Berries, vriesvers en producten van de week. Oftewel, veel leesplezier!

nieuw

Bietenblokjes

Nu verkrijgbaar zijn de gekookte bieten gesneden in blokjes van 10 mm. Mooie blokjes en perfect voor diverse gerechten. Verkrijgbaar per 6 x 2,5 kilo.

Leuk om de blokjes bijvoorbeeld te verwerken in een quiche of lekker in een salade met geitenkaas, walnoten, appel, verse spinazie en balsamico-azijn. Uniek en erg lekker.

topkwaliteit

Beekers Berries

De heerlijke frambozen en bosbessen van Beekers Berries worden verpakt in een kartonnen doosjes met een inhoud van ongeveer 125 gram. Perfect van kwaliteit en erg lekker. Gezond zachtfruit en heerlijk zoet van smaak.

vriesvers

Vriesvers

Ook verkrijgbaar in het assortiment zijn de diepvriesgroenten, -fruit en -kruiden. Diepgevroren producten met een ultieme versheid en fantastische smaakbeleving. De producten zijn niet alleen vers ingevroren, maar ook al voor u gesneden. Perfect en culinair om het hele jaar van te genieten,

Vraag uw vertegenwoordiger en/of binnendienst medewerker voor het assortiment en prijzen.

producten van de week

Producten van de week

volg ons op social mediaGebogen pijltje

Archief

Categorieën