Groentenliefde

Hartjeskomkommer

0 Comments(s)

05 02 2018

Hierbij ontvangt u ons wekelijkse groentenieuws. Zo hebben we in deze nieuwsbrief leuke onderwerpen als hartkomkommers, Hollandse asperges, producten van de week en nog vele meer. Oftewel, veel leesplezier!

Perfect voor Valentijnsdag

Speciaal voor Valentijnsdag hebben we mooie producten in ons assortiment opgenomen. Perfect om mooie gerechten en hapjes van te maken voor uw geliefden. Liefde gaat uiteindelijk door de maag.

♥ Snackkomkommers ♥

Snackkomkommer

Extra lekker voor Valentijnsdag zijn de snackkomkommers. Leuk om er mooie plakken in hartvorm van te snijden. Perfect om te serveren in een salades of maak er mooie groentenspiezen van.

Pink Lady®

Pink Lady appels

Pink Lady® is het symbool van de verleiding en natuurlijk voor Valentijnsdag. Lekker knapperig en sappig vruchtvlees. De knapperigheid en de smaak die doet denken aan bosaardbeien, vanille, lychee en rozen, geven een bijzondere smaaksensatie. Extra lekker om te verwerken in een taart of in een smoothie. Vind de recepten door op de onderstaande button te klikken.

Radicchio rozen

Radicchio rozen

Radicchio heeft de vorm van een roos. Kenmerkend door de brede bladeren die tot zijn recht komt door de vorm van een open roos. Deze radicchio wordt handmatig geteeld en verwerkt, waardoor het teeltproces langer duurt dan de traditionele methode. Erg lekker en wat niet mag ontbreken op het Valentijnsmenu!
Verkrijgbaar in de kleuren rood en roze.

Appeltaart

Hollandse nieuwe

Gele courgettes

Er zijn weer gele courgettes uit kas verkrijgbaar. De gele courgettes hebben een mooie opvallende gele kleur en het vruchtvlees is lichter van kleur vergeleken met de groene courgettes. Perfect om van de courgette spaghetti te maken of om heel dun te schaven als carpaccio met lekkere olijfolie.

Gele courgette

Hollandse asperges

De eerste Hollandse asperges uit kas zijn vorige week geoogst. Het witte goed is verkrijgbaar in ons assortiment. Het aanbod is nog wel beperkt, dus houd daar rekening mee. Erg lekker om bijvoorbeeld te verwerken in een salade.

asperges

Producten van de week

Producten van de week

volg ons op social mediaGebogen pijltje

Archief

Categorieën