Het lekkerste met kip

Kippen

Kip

0 Comments(s)

04 01 2018

Logo B&P special food

Voor de lekkerste kip en vleeswaren bent u bij ons op het juiste adres. Zo kunt u onder andere kiezen uit gegaarde vleeswaren, burgers, patés en verschillende grillworsten. U kunt de B&P special food vleeswaren op vele mogelijke manieren gebruiken.

Kalkoenbeenham

Kalkoenbeenham

Deze kalkoenbeenham is van te voren aangebraden. Zacht van structuur en lekker van smaak. Fijn om als vleeswaren voor op een broodje te verkopen. Zowel warm als koud heerlijk. Erg lekker ook om de beenham eens te verwerken tot een ambachtelijke beenhamsalade.

Friet, maar dan anders....

Kipfriet

Presenteer kip eens als friet, de eyecatcher voor uw klanten. Snijd de kip in plakken van 1 cm. Snijd de plakken weer in reepjes van 1 cm zodat er kleine frietjes ontstaan. Frituur de kip ongeveer 2 minuten op 180°C graden. Presenteer in een leuke puntzak met keuze uit diverse sauzen. De verkoopstunt voor tijdens de lunch.

Rollade

Rollade

Deze heerlijke rollade kunt u op veel manieren presenteren. Snijd de rollade in plakken en verkoop het als rolladeschijven. Of presenteer de rollade in blokjes en/of reepjes. Ideaal om bijvoorbeeld te verwerken
in salades, maaltijden of voor de vulling van een broodje.

Smeuïg lekker

Kip paté

De paté is lekker smeuïg en verkrijgbaar in verschillende smaken. Het heeft een zachte structuur en is fijn voor op stokbrood of voor op een toastje. Perfect om te serveren als borrelhapje.

Broodje grillworst

Wij hebben voor u bijzondere smaken grillworsten in ons assortiment. U kunt bij ons kiezen uit de smaken sweet chili, saté, kaas, Mexicaanse kruiden, pesto, naturel, peper en nog vele meer. Fijn om te presenteren op een broodje met piri piri saus.

Kip grillworst

Archief

Categorieën