Infood Magazine zomereditie 2020

Infood Magazine zomereditie 2020

Een van de leuke dingen die de zomer met zich mee brengt is dat we binnen en buiten weer kunnen samenvoegen.
Het buitenleven klinkt toch een stuk aantrekkelijker dan “binnen zitten”.

Maar of we nu binnen of buiten zijn, eten is toch een belangrijke bezigheid. En dat mag natuurlijk
ook lekker zijn. De komende pagina’s bieden een kijkje in de mogelijkheden om dat mogelijk te maken. Lekker beleg
om een heerlijk broodje te maken of een goed belegde sandwich. En wat denk je van een plukbrood. Zo centraal op de tafel kan iedereen
zelf bepalen of we een lekkere salade kiezen of een heerlijke (vleeswaren) specialiteit.
En voor de vaders, die straks de scepter zwaaien in “hun” buitenkeuken, hebben we weer
mooie recepten beschikbaar.
Daarbij denken wij graag mee met de barbecueënde buitenmens en hebben we het Barbequiche concept bedacht.

Bericht delen op social media

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

meer vers

* afmelden kan altijd bij elke mailing die je van ons ontvangt.

Alsjeblieft! profiteer 

elke week van mooie kortingen

Scroll naar top