Infood Magazine Zomereditie

Infood Magazine zomereditie

0 Comments(s)

23 04 2020

Na een onstuimig voorjaar zijn we onderhand wel toe aan een mooie zomer. Lekker weer naar buiten, genieten van de natuur en uiteraard alle lekkere producten die de natuur ons ter beschikking stelt.
Op gepaste afstand uiteraard, zoveel mogelijk rekening houdend met de huidige tijd.

 

In de filosofie van de Palvé versgroep zouden wij door een goede samenwerking in de driehoek producent groothandel-winkel de klant gedurende het hele jaar aan uw winkel moeten kunnen binden door het aanbieden van unieke versproducten. Een goede en betrouwbare leverancier, die u ‘just in time’ beleverd, is hierbij van essentieel belang.

 

In deze tweede editie staat het buitenleven centraal, onder andere met het thema Burgers voor Buitenlui, waarover verderop in dit nummer meer.

 

Het is ook een periode waarin traditie getrouw veel wordt gebarbecued. En daar waar de consument voorzichtig een slavink van rond de 100 gram kiest is dat bij het barbecueën veelal geen punt.

 

Een lekkere biefstuk of entrecote mag best een beetje op gewicht zijn. Of juist een ruim aanbod van lekkere “kleine” hapjes of ook wel fingerfood. Meestal aangevuld met een heerlijke salade.

 

Je ziet ook steeds vaker dat andere producten hun plek op de barbecue opeisen.
Wat te denken van (pluk)brood of groenten. En met groenten kun je eindeloos variëren.

 

Daarvoor hebben we onder andere het Barbequiche concept ontwikkeld. Waarover u in dit magazine meer over kunt lezen.

 

Zet ook de vaders even in het zonnetje. Per definitie zijn de mannen toch heer en meester over het buiten koken. En sommige kunnen daar best wat hulp bij gebruiken. Een paar tips of lekkere recepten helpen vaak al.

 

Maar ook informatie over het aansteken van een perfect houtskool vuurtje, of de juiste
houtskool. En vanzelfsprekend ook in deze uitgave van Infood magazine weer een ruim
aanbod van mooie producten.

 

Veel plezier met lezen.
Het verkoopteam van Palvéco
Heerhugowaard en Jelco LeeuwardenArchief

Categorieën