Het magazine online lezen? KLIK hier!!

Speciale dagen bieden houvast; ze zijn een ijkpunt in onze (inmiddels weer) volle agenda’s en onbewust dwingen zij ons om stil te staan bij bepaalde gebeurtenissen. Hoe we dat - vaak traditiegetrouw - doen, beïnvloedt zelfs jaren later nog hoe we iets vieren.

Zoveel mensen, zoveel gewoontes. Maar er is één grote gemene deler te vinden: de behoeft e aan gezelligheid. Dat brengt ons als vanzelf in december, feestmaand pur sang! De dagen zijn kort, de kaarsjes gaan aan, buiten is het guur en binnen....jawel: gezellig. En niets combineert zo goed met gezelschap als lekker eten! In ons magazine leggen we de nadruk op Kerst en de rol die de versspecialist daarin kan spelen. Want ook dit keer is deze Infood gevuld met de meest heerlijke producten, recepten en inspiratie. We zij n dit jaar overigens een stapje verdergegaan door chef-kok Pierre Wind te vragen om mee te denken over het hoofdgerecht op de Kersttafel. Zonder valse bescheidenheid kunnen wij dit gerust een ‘Pierre de Résistance’ noemen! Dit spektakelstuk staat te pronken in het midden van dit blad.

Foto_2Sinds vorig jaar hebben nog meer mensen de weg gevonden naar de speciaalzaak. Daardoor is de adviserende rol van de specialist nóg belangrijker geworden. Jij bent namelijk in de gelegenheid om de consument te helpen met het maken van keuzes als het gaat om de verschillende gangen aan tafel. Hulp die zeker nu zeer gewaardeerd zal worden. Want er is al zoveel om over na te denken. Maar samen kunnen we ervoor zorgen dat de tafelschikking dit jaar het enige is dat stress veroorzaakt!

Wij wensen iedereen hele fijne dagen en niets dan goeds op elk mogelijk vlak!

Groet, Het verkoopteam van de Palvé Versgroep

Het magazine online lezen? KLIK hier!!

'Meer vers' ontvangen?

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in
Kies je relatie tot ons
Kies je branche
Je moet akkoord gaan om in te schrijven

'Meer vers' bekijken?

Week 21 - 22