Het magazine online lezen? KLIK hier!!

De lente, de dagen worden langer, de wereld kleurt en kalfjes en lammetjes springen door de wei. De temperaturen worden weer behaaglijk zodat we meer tijd in de buitenlucht doorbrengen. Tijdens de lente is er één feest dat centraal staat: Pasen.

Nederland is toe aan een feestje, de coronapandemie heeft er flink ingehakt, maar gelukkig zijn we eindelijk van het slot af. We verwachten dan ook dat de consument met de Paasdagen gaat uitpakken en massaal familie en vrienden gaat uitnodigen om samen het Paasfeest te vieren.

Als Nederland feest viert, dan wordt er gegeten. Wordt er met Kerst vaak luxe gedineerd, dan ligt het accent bij de Pasen meer op een uitgebreide brunch, wat logisch is bij een feest dat gekenmerkt wordt door eieren.

In deze Infood ligt de focus daarom op broodjes en de lekkere, onderscheidende en mooie producten om deze broodjes mee te beleggen. Naast de echte klassiekers komen er in deze Infood ook nieuwe producten naar voren die een heerlijke toevoeging zijn waarbij ook gedacht is aan gezond en vegetarisch. Denk bijvoorbeeld aan de zeebanaan, die we gebruikt hebben in het Surf & Turf recept. Deze zeegroente met een kruidige, zilte smaak is perfect om broodjes en salades een verrassende twist te geven.

Naast broodjes met allerlei vleeswaren en ander beleg, biedt dit magazine een verscheidenheid aan hartige en zoete producten die van de brunch een echt succes maken. Zo is een middagje tafelen makkelijk geregeld!

Wij wensen jou, je familie en vrienden een mooi en smakelijk Paasfeest.

Groet,

Team Palvé versgroep

'Meer vers' ontvangen?

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in
Kies je relatie tot ons
Kies je branche
Je moet akkoord gaan om in te schrijven

'Meer vers' bekijken?

Week 21 - 22