Het Novillo Real rundvlees is uniek in zowel kwaliteit als smaakbeleving. Iedere stap in het proces van dit rundvlees krijgt de maximale aandacht; het dier, de leefomstandigheden, de verwerking, het verpakken en het lange rijpingsproces van vier weken. Dat alles vinden we terug in het eindproduct: échte Royal Quality.

De dieren van Novillo Real grazen op de uitgestrekte pampa’s van Uruguay en zijn uitsluitend afkomstig van de Britse vleesrassen: Hereford en Angus. De producten van Novillo Real voldoen aan vele strikte eisen. Eén van de eisen is een Europese regelgeving dat de dieren minimaal 100 dagen gevoerd worden met de hoogste kwaliteit granen. Bij Novillo Real gaat dat een stap verder en is dit minimaal 120 dagen. Hierbij worden ze gevoerd met een speciaal dieet dat met zorg is samengesteld door diervoederspecialisten en veterinairs. Het dieet bestaat uit 7 fasen, elke fase heeft haar eigen dieet dat optimaal is voor de groeifase van het dier.

Al deze aandacht en oog voor detail vind je terug in het prachtig gemarmerde vlees en bovenal in de sublieme smaakbeleving.

'Meer vers' ontvangen?

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in
Kies je relatie tot ons
Kies je branche
Je moet akkoord gaan om in te schrijven

'Meer vers' bekijken?

Week 21 - 22