Novillo Real – Graangevoerd rundvlees uit Uruguay. Het ideale vlees voor de Feestdagen én de rest van het jaar voor de echte liefhebber!
De runderen van Novillo Real lopen het grootste deel van hun leven op de uitgestrekte pampa’s van Uruguay. Grazend in de buitenlucht staat er, voor de Britse vleesrassen Hereford en Angus van Novillo Real, twee jaar lang een diversiteit van kruiden en grassen op de menukaart. Vervolgens worden de runderen gedurende 120 dagen in diervriendelijke stallen verzorgd en krijgen ze een dieet van hoogwaardige granen en plantaardige eiwitten. Door dit uitgekiende menu krijgt het vlees de typische marmering. Dit zorgt ervoor dat het vlees ontzettend mals is en culinair gezien tot het bovenste segment in de markt behoort. Het Novillo Real rundvlees is met recht hoog op smaak en rundvlees voor de echte liefhebber!

FISAN – Ibérico ham
De Ibérico ham van FISAN staat voor buitengewone kwaliteit en is een Spaanse smaakbeleving met een verhaal. FISAN heeft in Spanje haar eigen grondgebieden waarop hun eigen Ibérico varkens vrij kunnen rondscharrelen. Naast het opscharrelen van hun eigen kostje in de natuur worden de Ibérico varkens met een zorgvuldig samengesteld dieet gevoerd, waarbij rekening wordt gehouden dat de voederplaats en de drinkplaats op een behoorlijke afstand van elkaar liggen. De Ibérico varkens krijgen zo op een natuurlijke manier voldoende beweging. Al deze factoren zorgen voor een mooie balans van een goed leven van het dier in de natuur. De malsheid, textuur en de geur maken de FISAN Ibérico-producten uniek en tot een ware smaaksensatie. Het vlees is rijk aan enkelvoudige onverzadigde vetzuren dat vooral intramusculair (tussen de spiervezels) aanwezig is. Dit zorgt er ook voor dat het vlees als het ware in de mond ‘smelt’. De ambachtelijke FISAN Jamon Ibérico is op traditionele wijze bereid met de juiste hoeveelheid vocht, temperatuur, geduld en liefde. FISAN Jamon Ibérico is niet zomaar een ham, het is een Spaanse smaakbeleving met een verhaal

Het recept en alle ingrediënten in huis halen? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs in Heerhugowaard en Leeuwarden.

'Meer vers' ontvangen?

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in
Kies je relatie tot ons
Kies je branche
Je moet akkoord gaan om in te schrijven

'Meer vers' bekijken?

Week 21 - 22