Kip op z’n best

Gildehoen

0 Comments(s)

06 02 2018

Uitstekend en inspiratief

logo

Een duurzaam stukje pluimveevlees voor de consument die bewust voor beter voedsel kiest, dat is de Gildehoen kip! Met de Gildehoen koopt u een puur Hollands product, gezond en zeer smaakvol. Minder milieubelastend en antibioticavrij. Iets duurder dan de normale kip, maar toch vriendelijk geprijsd en erg lekker.

Gildehoen kippen

Plezierig en gezond

De Gildehoen kippen groeien op in een stal met stro en daglicht. Het sterke Hubbard ras leeft langer en groeit op met natuurlijk licht, wat zorgt voor een normaal dag- en nachtritme. Ook beschikken de kippen over water en voedsel 24 uur per dag en er wordt 2 keer per dag met veor gestrooid in de stallen. Oftewel, de kippen hebben niks te klagen en worden plezierig groot gebracht. Energieke en vrolijke kippen met nauwelijks uitval. De slachtleeftijd van de Gildehoen is 49 dagen (regulier 35 dagen).

lekker en inspiratief

Recept kip

Geef uw klanten de optimale inspiratie en presenteer de kleverige kippendijen op een aluminium schaal in uw toonbank. De kip is voorzien van de lekkerste groenten en rijkelijke kruiden. Vind het recept door op de onderstaande button te klikken.

gildehoen in beeld

volg ons op social media Gebogen pijltje

Archief

Categorieën