Laat de lente maar komen

0 Comments(s)

03 04 2018

Hierbij ontvangt u ons wekelijkse groentenieuws. Zo hebben we in deze nieuwsbrief leuke onderwerpen als raapstelen, yellowberry, Orri mandarijnen, Hoogstraten GOLD aardbeien en producten van de week. Oftewel, veel leesplezier!

product van de lente

Raapstelen

Fijn als voorjaarsgroente zijn de raapstelen. Op dit moment zijn de raapstelen volop voorhanden. Het zijn jong geoogste bladeren van de Chinese kool of de witte meiknol, die met wortel en al worden geoogst. De langwerpige bladeren en de knapperige steel bevatten veel ijzer en zijn rijk aan vitamine B en C. Heerlijk als soep, in de stamppot of door een salade.

Bijzonder product

Yellowbelly

Wij hebben nu ook de nieuwe oogst Yellowberry van eigen bodem ontvangen. Het is een friszure aardbei die door zijn smaak en kleur perfect is voor in salades en als toevoeging voor desserts en gebak. Middelgroot van formaat en zeer uniform van vorm.

Smaakvol lekker

Orri mandarijnen

De Orri mandarijn is een vrij grote en stevige mandarijn die aan zeer sterke bomen groeit. Ondanks de stevigheid van deze vrucht is de Orri mandarijn toch makkelijk te pellen. De smaak van hoge suikers en een matige tot lage zuurgraad zorgen voor een evenwichtige verhouding en  voor een intens zoete smaak. Een mandarijn die niet in uw assortiment mag ontbreken!

nieuw

Hoogstraten aardbeien

Met het Hoogstraten keurmerk staat u garant voor een milieubewuste aardbeiteelt, respect voor de natuur en de medemens en voor aardbeien die onweerstaanbaar lekker zijn. De aardbeien zijn frisrood, rond en zoet van smaak. Met de GOLD categorie zorgt u voor extra uitstraling. De aardbeien worden dan in een speciale verpakking (GOLD-doos) met inlegkaartje verpakt. Luxe met een perfecte uitstraling.

Producten van de week

Producten van de week

Volg ons op social media

Archief

Categorieën