Lekker met Pasen

0 Comments(s)

26 03 2018

Komend weekend staat volledig in het teken van Pasen en zullen veel consumenten extra veel lekkere dingen in huis halen. Het moment dus om volop te inspireren met de lekkerste producten. Zo hebben we in deze groentenieuws leuke onderwerpen als inspiratie voor Pasen, nieuw product, Enjoya paprika’s en producten van de week. Wij wensen u alvast een gezellig Pasen en een hele goede verkoop toe.

Lambada aardbeien

img65

De lente is weer begonnen en daarbij ook de tijd voor de lekkerste Lambada aardbeien. Een aardbeienras dat uit Nederland afkomstig is. Het heeft een volle aardbeienaroma met een zoete smaak en rode kleur. Sappige aardbei met een lange kegelvorm en mooi van formaat. Exclusief en bijzonder van smaak. Goed te verkopen in speciaalzaken en horeca. Lekker om zo op te eten, maar ook erg fijn om te gebruiken in de gastronomische keukens.

Momenteel verpakt in 8×200 gram doosje.

Enjoya paprika

Paprika

Op het moment hebben we gestreepte paprika’s van Enoya’s in het assortiment. Opvallend en uniek uiterlijk met een hoge decoratieve waarde. Geteeld op kokosmatten wat de smaak zeker ten goede komt. Geniet van het prachtige uiterlijk, de heerlijke smaak en de eindeloze creatieve mogelijkheden. Heerlijk in een salade en erg fijn om te vullen. Oftewel, Enjoy(a) met de gestreepte paprika’s!

nieuw whiteberry

Whiteberry

Wij hebben een nieuwe aardbei in ons assortiment! Een witte middelgrote aardbei met een roze blos. Zoet van smaak wat heerlijk is op een beschuitje, dessert of in een salade. De whiteberry is momenteel nog beperkt verkrijgbaar, maar zeker het proberen waard!

Echte blikvanger

Display

Deze blikvanger zorgt voor extra aandacht van uw klanten wat tot extra omzet kan zorgen! De display is gemaakt van hout wat een luxe uitstraling geeft. Het heeft een compacte afmeting van 40 cm diep x 60 cm breed x 160 cm hoog. Het neemt weinig ruimte in beslag en toch kunt u veel producten presenteren. Onder het productaanbod van het kwaliteitsmerk Ferme de la Motte bevinden zich onder andere knoflook, gele, rode en witte uien. Allemaal afkomstig uit Frankrijk en van een uitstekende kwaliteit. Levertijd bedraagt 10 dagen en het displaymodel met producten kan vanaf half mei geleverd worden. Interesse? Neem dan contact met ons op! Prijs van de display compleet met producten is op aanvraag verkrijgbaar.

lekker met pasen

Chocoladedadels

Chocoladedadels

Speciaal voor de feestdagen hebben wij de chocoladedadels weer in het assortiment. De grote, zachte
Medjool dadels zijn heerlijk verwerkt tot chocoladedadels. Sindsdien is het een enorm succes en een zeer geliefd product bij speciaalzaken. De chocoladedadels zijn per variant (melk, puur en wit) verkrijgbaar. Verkrijgbaar in dozen van 4 kilo.

Sud n sol

sud n sol

Deze lekkere gemarineerde tomaatjes hebben een Mediterrane marinade. Bereid uit verse tomaten, in vieren gedeeld, halfgedroogd en gemengd met olie en kruiden. Ideaal voor aperitiefhapjes, voorgerechten, salades, sandwiches, pasta’s en pizza.

producten van de week

Producten van de week 2

volg ons op social media

Archief

Categorieën