Lekker met Samhoud

0 Comments(s)

02 05 2018

Logo Samhoud

Rijk aan groenten

Met de producten van Samhoud eet u meer groenten dan u denkt. Geïnspireerd en ontwikkeld door de internationale bekende 2-Michelinsterren chef Moshik Roth, het creatieve brein van deze producten. Innovatief en erg lekker van smaak. Perfect voor vegetariërs, voor een meatfree monday, maar natuurlijk ook voor vleeseters.

Moshik

Burgers

De burgers dragen bij aan de dagelijkse hoeveelheid groenten. Daarnaast zijn er geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen gebruikt voor de producten van Samhoud. Zo behouden de producten hun pure smaak en uitstekende kwaliteit. Boordevol groenten en rijk aan vezels. Wel zo lekker.

Tomeato

De Tomeato burger is ontwikkeld als eerbetoon aan de klassieke Amerikaanse cheeseburger, waarbij het vlees werd vervangen door een innovatieve bereiding van tomaat. De burger bestaat voor 66% uit groenten en is een bron van vezels en eiwitten. Deze lekkere innovatie geeft de beleving van een klassieke burger en is een bewuster alternatief voor producten van dierlijke oorsprong.

Op zn italiaans

Fijne inspiratie om consumenten meer groenten te laten eten . Daarnaast zijn deze producten ook nog eens zeer geschikt als vleesvervanger. Doe nog meer inspiratie op en probeer eens de Tomeato burger op z’n Italiaans. Inspirerend om meer groenten te eten en aan te bieden.

Caprese burger

Assortiment

Art. n. 17645
Bloemkool-kaassoufflé 28×90 gram
Art. n. 17642
Groene aspergeburger 28×90 gram
Art. n. 17647
Groentefrikandel groot 42×60 gram
Art. n. 17648
Groentefrikandel mini’s 94×26,5 gram
Art. n. 17643
Mexicaanse bonenburger 32×80 gram
Art. n. 17641
Tomato burger 32×80 gram

Archief

Categorieën