Enrico. Roots in good food

enrico.
roots in good food

Bij Enrico willen wij frisse energie geven aan het levensmiddelenlandschap door met leuke, mooie, hippe, opvallende, verfrissende, eerlijke en vooral ook lekkere concepten te komen.

We struinen restaurants, internationale markten en internet af op zoek naar ideeën, producten en recepten die we kunnen maken in onze eigen keuken of  kunnen importeren van één van onze Mediterrane productiepartners. 

Lekkernijen met een authentiek karakter en een originele receptuur. Enrico wil deze producten delen met medeliefhebbers en bekend maken bij een groot publiek.

Daarom leveren wij aan supermarkten, groothandels, detaillisten, foodservice en industrieën in heel Europa.

Bestel direct in de webshop

Delizioso Grissinette Rozemarijn
Delizioso Grissinette Rozemarijn
Delizioso Scrocchi Zeezout
Delizioso Scrocchi Zeezout
Delizioso Breadsticks Sesam
Delizioso Breadsticks Sesam
Delizioso Basilicum Mayonaise
Delizioso Basilicum Mayonaise
Delizioso Groene Olijven Tapenade
Delizioso Groene Olijven Tapenade
Delizioso Tomaten Tapenade
Delizioso Tomaten Tapenade
Delizioso Tzatziki Dip
Delizioso Tzatziki Dip
Delizioso Cocktail Dip
Delizioso Cocktail Dip
Delizioso Zoete Uien Dip
Delizioso Zoete Uien Dip

Enrico. Roots in good food

delizioso:

Grieken zeggen ‘nóstima’, Portugezen gebruiken ‘saboroso’ en Italianen roepen ‘delizioso!’ Het Italiaanse woord voor ‘heerlijk’ is de merknaam waarmee Enrico een reeks prachtige Mediterrane producten presenteert. Zeer geschikt voor eindejaarsgeschenken en kerstpakketten, mede door het feestelijke maar strakke artwork en de variëteit aan producten; van toast, chips en zoete snacks tot  tapenades, dippers, olijven en soepen.

Download brochure 2021

Delizioso 2021
Jean Baton

Jean Bâton:

Jan Stok (1933) werkte in de jaren ’60 in de keukens van verschillenden cruiseschepen van de befaamde Holland-Amerika Lijn. Op de MS Veendam, RMS Nieuwe Amsterdam, MS Maasdam en MS Noordam maakte hij reizen naar Canada, de Bermudas en natuurlijk New York. Op die schepen werkte hij als ‘chef garde manger’ en was verantwoordelijk voor de koude keuken. Zijn Franse collega’s vertaalden zijn naam al snel naar ‘Jean Bâton’. Onder die naam werd hij bekend om zijn lekkere sauzen die hij ging produceren.

Enrico®
roots in good food:

De basis blijft altijd hetzelfde: goede en eerlijke producten. Steeds belangrijker wordt de presentatie in de winkels en de herkenbaarheid voor de consument. Hoe bied je de producten aan? Welk idee past vandaag bij de foodbeleving van de klant? Welke hoge eisen stelt de horeca aan versproducten? Het oog wil ook wat…

Enrico Assortiment
Scroll naar top
meer vers aanbiedingen

Ontvang onze 'meer vers' en profiteer direct van interessante prijzen. Rechtstreeks in je mailbox
Elke 14 dagen weer.

No worries, als je geen extra korting meer wilt schrijf je gewoon weer uit.