Maak het verschil op de grill

Leestijd: 3 minuten

Maak het verschil op de grill

Zes ambachtelijke BBQ-pakketten, zo smaakt

BBQ Inspiratie

Eten wordt steeds meer een beleving en we nemen er ook meer de tijd voor. Dat zie je overal in terug. In de keuze voor kwaliteit, de aandacht voor ingrediënten en hun herkomst, de vraag naar gerechten en producten passend bij unieke levensstijlen en in de behoefte aan nieuwe zintuigelijke ervaringen. Er worden steeds bewustere keuzes gemaakt als het gaat om eten. Een hele goede en interessante ontwikkeling. Voor jou als versspecialist en voor ons als smaakspecialist.
Daarom willen wij samen die bewuste keuzes van de consument voeden, zodat ze de weg naar de versspecialist nóg beter weten te vinden. Ook in dít BBQ-seizoen. Daarom inspireren we je graag met ambachtelijke BBQ-pakketten die inspelen op alle behoeften.

Bekijk hier een aantal video's van de recepten

Steeds meer consumenten ervaren het verschil van de vers specialist. Dat vlees niet zomaar vlees is. Dat het pas écht bijzonder wordt door de hand van de versspecialist. De bewerkingswijzen, de ingrediënten, de kwaliteit, de vakkennis en de aandacht. Zo wordt een stukje vlees een stukje vakmanschap. En dat proef je. Wij zijn er trots op dat we die eigenschappen delen.
Onze liefde voor vlees en voor de mooiste smaken, maar ook onze gezamenlijke focus op kwaliteit en herkomst. Vanuit die eigenschappen ontwikkelen we graag nieuwe smaken en variaties die inspireren, zoals dit BBQ-concept. Hiermee kunnen we samen ‘het verschil op de grill’ maken.

Ambachtelijke BBQ-pakketten
Zo hebben we ambachtelijke BBQ-pakketten samengesteld die helemaal passen bij de vraag van vandaag. Ze inspireren, bieden gemak, stralen ambacht uit, sluiten aan bij ieders smaak en behoefte en zijn met zorg voor kwaliteit en smaak samengesteld.
Er zijn 6 verschillende pakketten op basis van wereldsmaken, luxe en zelfs een green BBQ-pakket om in te spelen op de toenemende vraag naar vegetarische producten. Complete pakketten voor in de winkel of voor bezorging, maar de specials kunnen ook als Pick&Mix worden geplaatst in de toonbank.

Elk pakket bevat bovendien een suggestie voor een side-salad en voor het bij verpakken van sauzen. Sauzen die qua smaak perfect aansluiten bij de verschillende pakketten.
Met de ambachtelijke BBQ-pakketten maken we ook van dit BBQ-seizoen een succes en bied je je klanten de inspiratie die ze van je verwachten. Voor het verschil op de grill.

BBQ-inspiratie

Bericht delen op social media

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top
meer vers aanbiedingen

Ontvang onze 'meer vers' en profiteer direct van interessante prijzen. Rechtstreeks in je mailbox
Elke 14 dagen weer.

No worries, als je geen extra korting meer wilt schrijf je gewoon weer uit.