Maaltijden & snacks

Het gemak aangevuld met de beste smaak

Maaltijden zelf maken is natuurlijk erg lekker, maar ook tijdrovend. Heeft u geen tijd, zin of de juiste ingrediënten in huis? Overweeg dan eens het perfecte alternatief in kant-en-klare maaltijden.

Maaltijden & Snacks

De With biedt 25 homemade maaltijden. De basis van ieder gerecht bestaat uit een mals stuk vlees uit eigen slagerij. Denk bijvoorbeeld aan perfect gehaktdeeg, subtiel stoofvlees of sappige kippendijtjes. Het gaat hierbij om maaltijden die seizoensgebonden en streekproducten zijn.

Aandacht voor vers

De Kroes wil meer mensen gezonder laten eten. Dit gedachtegoed zit in alles wat we doen en waar we voor staan. Altijd en overal.

De Kroes bereikt dit door:

  • Dagvers te koken met verse grondstoffen van lokale telers.
  • Bewust om te gaan met het gebruik van vet, suiker en zout.
  • Alle ingrediënten specifiek te kiezen en daarna optimaal te bereiden.
Babi pangang met atjar
ratatouille stamppot sfeer

Variatie in uw aanbod is een mooie methode om product moeheid tegen te gaan. Uw klanten zullen dat zeker waarderen!

Snackballetjes met saus

Snacks voor bij de borrel of een feestje

De With Maaltijden

Het vakmanschap van familie De With biedt het beste van beide werelden: ambachtelijk genot en moderne kwaliteitseisen.

De Kroes

Wij produceren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige maaltijden, vleeswaren en vleessnacks en hechten veel waarde aan verse en duurzaam geproduceerde grondstoffen. Onze producten bereiden we dagvers met natuurlijke, verse ingrediënten.

Delasia

De kwaliteit van de maaltijden kunt u zien en proeven. Bij Delasia wordt elke fase van het productieproces beheerst; vanaf het uitwerken van de recepten tot en met het vertrek van de afgewerkte producten.

Vamos

Vamos lanceert in 1985 als eerste verse en authentieke lasagnegerechten voor de slager. Ook bekend vanwege zijn heerlijke tagliatelle, moussaka, penne etc.