Maatregelen Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

0 Comments(s)

16 03 2020

Heerhugowaard/Leeuwarden, 16 maart 2020

Betreft: maatregelen coronavirus

Beste relatie,

In Nederland worden we in toenemende mate geconfronteerd met de gevolgen van het Coronavirus.

Allereerst willen wij onze klanten die in de horeca actief zijn of aan de horeca gerelateerd zijn, heel veel sterkte wensen en we spreken de hoop uit dat de sluitingsmaatregel het beoogde effect sorteert zodat de horecagelegenheden vanaf 6 april weer open mogen.

Ook binnen de Palvé versgroep ( Palvéco Heerhugowaard en Jelco Leeuwarden ) ontkomen wij niet aan het treffen van verdere maatregelen zodat wij voldoen aan de vanuit overheidswege opgelegde, dringende adviezen, waarbij wij tevens onze verantwoordelijkheid nemen als bedrijf dat een belangrijke rol speelt in een cruciaal onderdeel van onze samenleving; de voedselvoorziening.

Niet in de laatste plaats hebben we daarbij ook oog voor de gezondheid van onze medewerkers, klanten en overige relaties.

Medewerkers:
Vanaf dinsdag 17 maart werken onze medewerkers, daar waar mogelijk, zoveel mogelijk vanuit huis. Wij zijn middels de bekende kanalen wel gewoon bereikbaar. Geplande bezoeken en afspraken zullen, een uitzondering daargelaten, door onze medewerkers worden geannuleerd.

Leveringen:   
Onze chauffeurs leveren vanaf heden tot de voor- of achterdeur. Wij verzoeken u hierbij om de goederen daar in ontvangst te nemen en de retouremballage daar aan onze chauffeurs aan te bieden. Onze chauffeurs vermijden hierbij direct contact door 1,5 meter afstand en wisselen na elke adres van latex handschoenen.

Ontvangst goederen
Indien u goederen wilt lossen bij één van onze vestigingen, dan verzoeken wij u de instructies van onze medewerkers goed op te volgen. Ook hierbij geldt dat direct contact vermeden wordt en er minimaal 1,5 meter afstand dient te worden gehouden.

Bezoek
Alle bezoeken aan onze beide vestigingen zijn, een uitzondering daargelaten, geannuleerd.

Duur
Bovenstaande maatregelen zullen tot nadere berichtgeving van kracht blijven.

Wij hopen op uw begrip en wensen u wijsheid, sterkte en gezondheid toe!

Directie en medewerkers Palvé versgroep

Archief

Categorieën