Visie en missie

Al sinds de oprichting geloven wij in kwaliteitsproducten met een goed verhaal. En dat is tot op de dag van vandaag nog steeds zo. Of het nou gaat om vlees, vis, kaas of groente; wij helpen je bij het selecteren van een aantrekkelijk (lokaal) arrangement, waarmee je inspeelt op de wensen van de klant en de laatste foodtrends.

Dat begint bij een goed advies en houdt wat ons betreft zeker niet op bij de levering. Wij helpen je om unieke versproducten te verkopen, waar jouw klanten voor terugkomen.

Eerlijke producten met eerlijke prijzen, zodat je een eerlijke marge kunt maken. Net als jij doen wij graag meer voor onze klanten. Dat stapje extra hebben wij al gezet, voordat je er om hoeft te vragen.

‘Passie voor het vak, passie voor mooie producten en passie voor de klant. Dat is ons verhaal. Mag het wat jou betreft ietsje meer zijn?’

 

Als totaalleverancier leveren wij unieke verswaren

Als totaalleverancier leveren wij unieke verswaren via een fijnmazig
distributienetwerk aan ambachtelijke slagerijen, traiteurs, kaas-, groente-, vis- en delicatessezaken, supermarkten, hotels, restaurants, cafés en cateraars.

Vanuit Leeuwarden en Heerhugowaard bedienen we heel Noord-Nederland. Maar wij zijn veel meer dan een groothandel. Wij zijn jouw foodpartner. Een verlengstuk van jouw organisatie.

‘Dé basis om net dat stapje extra te doen voor jouw klanten.’

Nog niet helemaal zeker of wij bij je passen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken jouw wensen en kijken we hoe wij je verder kunnen helpen meer winst uit je onderneming te halen.

Bekijk onze webshop

Wij ontzorgen waar nodig en geven je graag advies op maat.
Van product-technische kennis tot de vraag hoe je het aan de man brengt.
Van het ideale assortiment tot de perfecte marketingmix: wij ondersteunen je bij het maken van de juiste keuzes.

Of het nu gaat om niche producten of de bekende basic producten: wij zijn van alle markten thuis.
Sterker nog, juist door – op maat – voor jouw lokale markt een uitgekiende mix van basic producten en ‘specials’ samen te stellen, weten we hoe jij meer kunt verkopen.

Onze inkopers volgen nauwlettend alle trends en zijn als één van de eersten op de hoogte van nieuwe producten.
Zij hebben een neusje voor innovatie. Keer op keer weten zij de mooiste en meest kansrijke producten tegen de beste voorwaarden in te kopen.

 

Neem gerust contact met ons op, we staan graag voor je klaar.

'Meer vers' ontvangen?

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in
Kies je relatie tot ons
Kies je branche
Je moet akkoord gaan om in te schrijven

'Meer vers' bekijken?

Week 25 - 26