Palvé versgroep

over ons Palvé versgroep Palveco bv
over ons Palvé versgroep Palveco bv
Over ons Palvé versgroep Jelco bv
Over ons Palvé versgroep Jelco bv

Over ons

Een groot assortiment kort houdbare producten, snel en veilig afgeleverd bij uw winkel of instelling. Dát is de uitdaging die Palvéco wekelijks aangaat.

Palvéco levert bij ruim duizend bedrijven een gevarieerd aantal versproducten. Daarnaast levert Palvéco ook de grondstoffen en ingrediënten voor uw slagerij, bakkerij, groentezaak, poeliersbedrijf, delicatessenwinkel of horecabedrijf.

Dagelijks zorgen zo’n 300 leveranciers uit binnen- en buitenland voor een tijdige aanlevering van een groot aantal producten. Hierdoor zijn de aanvoerlijnen kort en beschikt u over een veilig en vers product.

Jelco bv is een versgroothandel die zich onderscheidt door haar totaalassortiment verswaren en uitstekende service.

Dankzij voortdurende innovaties op het gebied van logistiek, opslag en het creatief inspelen op wensen uit de markt, is Jelco in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende versgroothandel in Noord-Nederland.

Jelco importeert en distribueert een breed assortiment. Dankzij dit totaalpakket kan Jelco altijd inspelen op de wensen van haar klanten.

SuperTrade is een jong en snelgroeiend inkooporganisatie, bestaande uit Digross Diepvriescombinatie, Interkring-Vers, B.V. en Levensmiddelengroothandel De Kweker.

De samenwerking heeft buiten de bundeling van inkoopkracht, tot doel te komen tot een verdere uitwisseling van kennis op alle gebieden binnen de Foodservicemarkt en het behalen van positieve synergie effecten.

Gezamenlijk vertegenwoordigen de leden van SuperTrade een jaarlijkse omzet van 600 à 700 miljoen euro. SuperTrade is daarmee een sterke speler binnen de Foodservice branche. www.supertrade.nl

Interkring Vers is een samenwerkingsverband en inmiddels al bijna 50 jaar actief in de versbranche.

Alles draait om service, passie, beleving en kennis delen. In 1967 is Interkring Vers opgericht, met als gezamenlijk doel krachten te bundelen. Tot op de dag van vandaag is Interkring Vers dat doel niet uit het oog verloren. Kijk voor meer informatie op www.intekring-vers.com.

VersConnect is een initiatief van Interkring Vers & Graaggedaan.nl. VersConnect biedt marketing & communicatie oplossingen voor versspecialisten.

Op deze manier is een versspecialist in staat een verswinkel te creëren die op alle fronten perfect weet in te spelen op de veranderende consument, markt en concurrentie. www.versconnect.nl