Puur Texels Droge Worst

0 Comments(s)

21 06 2019

Puur Texels Droge Worst

Texel is een prachtig eiland, voor niet Texelaars voelt een bezoek aan de parel van de Waddenzee vaak als een dagje uit of zelfs als kleine vakantie.
Zo begint het genieten al bij de overtocht, waar je als klein kind het gevoel had dat het uren duurde voor je er eindelijk was.

Ondertussen tuurde je lekker over het water en mocht je de mee vliegende meeuwen voeren. Naarmate je ouder wordt ontdek je, dat de overtocht eigenlijk helemaal niet zo lang duurt en al snel aan de andere kant van het water bent. Zodra je op het eiland bent, begint de ontdekkingstocht en wil je alle zaken die het eiland zo aantrekkelijk maken bekijken.

De leuke kleine dorpjes, de natuur en uiteraard de vuurtoren beklimmen (een aardige stap kan ik uit eigen ervaring vertellen 118 Traptreden 😱) Maar het is de moeite waard en laat Texel in zijn volle glorie zien. Texel staat ook bekend om zijn heerlijke streekproducten.

Ervaar het Texelse gevoel en maak kennis met de “Puur Texels” onderscheidende Fuet; gedroogde worstjes van de Puur Texelse varkens. Zij komen uit een diervriendelijke wroetstal. Hier hebben ze heerlijk veel ruimte en kunnen ze lekker wroeten in een lekker dikke laag stro.

Dat deze varkens een goed leven hebben gehad proef je ook terug in het vlees. Het vlees van deze varkens is van superieure kwaliteit en is ook helemaal vrij van antibiotica.

De belangrijke speerpunten zijn;
Vlees van Texelse varkens 🐷, rechtstreeks van de boer 👩‍🌾, 100% antibiotica vrij en hart voor dier en natuur.

Maak keuze uit 8 verschillende smaken of kies ze allemaal.
De gedroogde worstjes hebben een gewicht van 80 gram en kunnen per 6 besteld worden. Download het formulier met alle informatie hier: Puur Texels

Archief

Categorieën