Receptenbank
Royale herfst
Royale herfst
Molco CSM“Een broodje dat elke lunch of brunch meteen dat tikkeltje meer geeft.De sappige rosbief e n de luxueuze herfstpaté worden perfect in balansgebracht door de zoete uien confituur en de rijke balsamico siroop.Een royaal smaak festijn, waarvoor iedereen wil aan schuiven.”
Voorbereidingstijd 25 min
Bereidingstijd 8 min
Totale tijd 33 min
Gang Lunch, Ontbijt
Keuken Hollands
Porties 10 personen
calorieën 495 kcal
Ingrediënten
- 10 stuks Waldkorn haverbol
- 600 gram herfst paté
- 100 gram rucola
- 20 gram uienconfituur
- 20 gram balsamicosiroop
Instructies
- Snijd het broodje doormidden en besmeer de onderkant met de uienconfituur. Beleg met de rosbief en 2 stukjes herfstpaté. Werk af met de balsamicosiroop en rucola.
Trefwoord balsamico siroop, paté, rosbief, rucola, uienconfituur, Waldkorn
Meer recepten
Menu