Rode bieten taartje met zoetzuur, geitenkaas en frambozenvinaigrette

Rode bieten taartje met zoetzuur, geitenkaas en frambozenvinaigrette

Rode bieten taartje met zoetzuur, geitenkaas en frambozenvinaigrette

Unilever Food Solutions
Sommige combinaties behoeven geen uitleg…. Een waar feest van smaken en structuren op een bord.
Gang Bijgerecht
Keuken Hollands
Porties 10 personen

Equipment

  • Kookpan

Ingrediënten
  

Bereiding

  • 150 gram rijstazijn
  • 300 gram suiker
  • 3 stuks rode ui
  • 3 stuks rode chili peper

Tarte Tatin

  • suiker
  • 10 stuks rode bieten gekookt
  • 10 plakken roomboter korstdeeg
  • 250 cc water

Opmaak

  • 150 gram bietensla
  • 300 gram geitenkaas
  • 1 dl Hellmann's Raspberry Vinaigrette Vloeibaar

Instructies
 

  • Bereiding
    Kook de rijstazijn met de suiker en de rode chili peper. Maak de rode uien schoon en snijd ze in reepjes. Voeg de gesneden uien toe en breng het geheel opnieuw aan de kook. Laat de uien in het vocht afkoelen.
  • Tarte tatin
    Kook de suiker met een klein beetje water tot karamel. Verdeel de karamel over de vormpjes (Æ 12 cm). Snij de gekookte bieten in plakjes en verdeel ze over de vormpjes. Steek het korstdeeg uit met een steker (Æ12 cm) en prik er gaatjes in. Verdeel de deegplakjes op de bietjes. Bak de bietentaartjes in de oven op 180°C gedurende circa 15 minuten. Haal de taartjes uit de vormen en verdeel ze over de borden.
  • Opmaak
    Verdeel de geitenkaas en het bietenblad over de taartjes. Maak het geheel af met frambozenvinaigrette.
Trefwoord Chili peper, rijstazijn, rode ui, suiker

meer vers

* afmelden kan altijd bij elke mailing die je van ons ontvangt.

Alsjeblieft! profiteer 

elke week van mooie kortingen

Scroll naar top
meer vers aanbiedingen

Ontvang onze 'meer vers' en profiteer direct van interessante prijzen. Rechtstreeks in je mailbox
Elke 14 dagen weer.

No worries, als je geen extra korting meer wilt schrijf je gewoon weer uit.