Mexicaanse worst van lam

Meer recepten

mexicaanse lamsworst verstegen

Mexicaanse lamsworst

Verstegen Specerijen
Probeer zelf eens deze worst te maken en geef steeds weer jouw eigen draai er aan. Door de unieke basismix blijft de versheid van de worst langer behouden. Deze combinatie van chili, gerookte paprika en gerookte koriander geven een verrassend eindproduct.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Mexicaans

Equipment

  • 4 mm plaat
  • Koekenpan

Ingrediënten
  

  • 1 kg lamssnippers (max. 30% vet)
  • 35 gr Verstegen Mix voor Worst compleet
  • 10 gr Verstegen Taste Extension Chili & Gerookte Paprika
  • Schapensnaren 22 x 24

Instructies
 

  • Draai de lamsvlees snippers door 4 mm plaat.
  • Voeg de Verstegen Mix voor Worst compleet toe samen met de Verstegen Taste Extension Chili & Gerookte Paprika.
  • Meng tot voldoende binding.
  • Stop op in schapensnaren tot een worst van circa 250 gram.
  • Rol de worsten op tot een spiraal.
  • Zet de worsten eventueel vast met een satéprikker.

Bereidingsadvies

  • Bak de Mexicaanse Worst van Lam in circa 15 minuten gaar.

Serveertip

  • Mexicaanse Worst van Lam is ook erg lekker met Verstegen Guilt Free Salsa Tex-Mex
Trefwoord Lamsvlees, Mix voor worst compleet, Schapensnaren, Taste Extension

meer vers

* afmelden kan altijd bij elke mailing die je van ons ontvangt.

Alsjeblieft! profiteer 

elke week van mooie kortingen

Scroll naar top
meer vers aanbiedingen

Ontvang onze 'meer vers' en profiteer direct van interessante prijzen. Rechtstreeks in je mailbox
Elke 14 dagen weer.

No worries, als je geen extra korting meer wilt schrijf je gewoon weer uit.