Mexicaanse draadjesvlees schotel

Meer recepten

Draadjesvlees schotel verstegen

Mexicaanse draadjesvleesschotel met puree

Verstegen Specerijen
Creëer een echt winters gerecht met dit recept voor Mexicaanse draadjesvleesschotel met aardappelpuree. Met de Classic Sauce for hashed meat en de Classic Rich chasseur sauce, geef je deze ovenschotel een warme smaak die je naar Mexico brengt.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands

Ingrediënten
  

  • 1 emmer Classic Sauce for Hashed meat
  • 1 emmer emmer Classic Rich Chasseur sauce 
  • 50 gram Spicemix del Mondo - Chimichurri
  • 50 gram Binding ds
  • 100 gram World Grill - Mexican Madness
  • 6 kilo rundvleesblokjes
  • 2 kilo aardappelpuree

Instructies
 

  • Vermeng de rundvleesblokjes met de Binding ds en de Spicemix del Mondo - Chimichurri.
    Vermeng het gekruide rundvlees met de Classic Sauce for hashed meat en de Classic Rich chasseur sauce.
    Vacumeer het rundvlees en gaar het sousvide op 100% stoom gedurende 4 uur op 85 ºC. Koel het terug.
    Stort het vlees in een ovenschaal.
    Vermeng de aardappelpuree en de World Grill - Mexican Madness.
    Doe de gekruide aardappelpuree in een spuitzak. Decoreer het geheel met toefjes gekruid aardappelpuree.
Trefwoord Aardappelen, Binding ds, Classic Rich Chasseur sauce, Classic Sauce for Hashed meat, Rundvlees, Spicemix del Mondo - Chimichurri, World Grill - Mexican Madness
Scroll naar top
meer vers aanbiedingen

Ontvang onze 'meer vers' en profiteer direct van interessante prijzen. Rechtstreeks in je mailbox
Elke 14 dagen weer.

No worries, als je geen extra korting meer wilt schrijf je gewoon weer uit.