Mexicaanse draadjesvlees schotel
Meer recepten
Menu
Mexicaanse draadjesvleesschotel met puree
Verstegen SpecerijenCreëer een echt winters gerecht met dit recept voor Mexicaanse draadjesvleesschotel met aardappelpuree. Met de Classic Sauce for hashed meat en de Classic Rich chasseur sauce, geef je deze ovenschotel een warme smaak die je naar Mexico brengt.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Ingrediënten
- 1 emmer Classic Sauce for Hashed meat
- 1 emmer emmer Classic Rich Chasseur sauce
- 50 gram Spicemix del Mondo - Chimichurri
- 50 gram Binding ds
- 100 gram World Grill - Mexican Madness
- 6 kilo rundvleesblokjes
- 2 kilo aardappelpuree
Instructies
- Vermeng de rundvleesblokjes met de Binding ds en de Spicemix del Mondo - Chimichurri.Vermeng het gekruide rundvlees met de Classic Sauce for hashed meat en de Classic Rich chasseur sauce.Vacumeer het rundvlees en gaar het sousvide op 100% stoom gedurende 4 uur op 85 ºC. Koel het terug.Stort het vlees in een ovenschaal. Vermeng de aardappelpuree en de World Grill - Mexican Madness.Doe de gekruide aardappelpuree in een spuitzak. Decoreer het geheel met toefjes gekruid aardappelpuree.
Trefwoord Aardappelen, Binding ds, Classic Rich Chasseur sauce, Classic Sauce for Hashed meat, Rundvlees, Spicemix del Mondo - Chimichurri, World Grill - Mexican Madness