Pittige rund stoofvlees
Meer recepten
Menu
Pittig rund stoofvlees
Unilever Food SolutionsEten is feest als je samen kan delen. Deze stoofpot kan je perfect op tafel vanuit een grote pan serveren.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Porties 10 personen
Equipment
- braadslede
Ingrediënten
- 200 ml geklaarde boter
- 9 kilo rundstoofvlees, handgesneden uit de nek
- 4 kilo uien, halve ringen
- 30 gram Conimex Sambal Oelek
- 100 gram Knorr Professional Knoflook Puree
- 50 gram Knorr Professional Paprika Puree
- 20 gram Knorr Primerba Tijm
- 10 gram komijnpoeder
- 800 gram tomatenpuree
- 6 kilo Knorr Collezione Italiana Tomatino
- 5 kilo rode paprika in fijne reepjes
Instructies
- Stoofvlees:Verhit de geklaarde boteren bak er het vlees in aan, haal uit de braadslede en houd opzij.Bak in hetzelfde vet de uien met de Sambal Oelek, voeg de Knoflookpuree, Paprikapuree, Tijm, komijnpoeder, tomatenpuree, de Tomatino en paprika toe en voeg opnieuw het vlees toe.
- Bouillon:Breng water aan de kook en voeg de Groentebouillon toe, voeg bij de stoofpot
- Garnituur:Doe de olijven en kappertjes erbij en laat sudderen met deksel op de pan tot het vlees gaar is.
- Opmaak:Serveer met rijst.
Trefwoord Conimex Sambal Oelek, geklaarde boter, groene olijven, kappertjes, Knorr Collezione Italiana Tomatino, Knorr Primerba Tijm, Knorr Professional Knoflook Puree, Knorr Professional Paprika Puree, komijnpoeder, rode paprika, rundstoofvlees, tomatenpuree, uien