Tomatensoep met lamsballetjes

Meer recepten

Tomatensoep met lamsballetjes, paprika en gezouten citroen

Tomatensoep met lamsballetjes, paprika en gezouten citroen

Unilever Food Solutions
Op iedere menukaart bevinden zich “best sellers”. Wij hebben een top 10 samengesteld van de beste hardlopers. Dit is typisch zo’n gerecht dat niet op de menukaart mag ontbreken.
Gang Voorgerecht
Keuken Hollands
Porties 10 personen

Equipment

  • Soeppan

Ingrediënten
  

Garnering

  • 10 gram platte peterselie
  • 10 gram koriander tak
  • 30 gram Gezouten citroenschil

Instructies
 

  • Soep:
    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Voeg de knoflook en de paprika toe. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Rol van het gekruide lamsgehakt vijftig mooie soepballetjes en pocheer ze in wat groentebouillon. Voeg de tuinboontjes en de lamsballetjes aan de soep toe.
  • Garnituur:
    Snijd de kruiden en de citroenschil in fijne reepjes.
  • Opmaak:
    Schep de soep in de soepkoppen en garneer de kruiden en de gezouten citroen.
Scroll naar top
meer vers aanbiedingen

Ontvang onze 'meer vers' en profiteer direct van interessante prijzen. Rechtstreeks in je mailbox
Elke 14 dagen weer.

No worries, als je geen extra korting meer wilt schrijf je gewoon weer uit.