Gevuld filetlapje met rookkaas en salami

Meer recepten

Gevuld filetlapje met rookkaas en salami

Gevuld filetlapje met rookkaas en salami

Epos specerijen
Het begin van dit jaar staat bij Epos in het teken van de marinades. Want een goede marinade kan jouw verse product veel smaak meegeven. Natuurlijk staat het vlees in de hoofdrol, maar een mooie marinade is de perfecte aanvulling.
Voorbereidingstijd 15 min
Bereidingstijd 7 min
Totale tijd 22 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Porties 8 personen

Equipment

  • Koekenpan
  • kwastje

Ingrediënten
  

  • 8 stuks filetlapjes
  • 8 plak rookkaas
  • 8 plak salami
  • 80 gram Bistro Kruidenolie Truffel

Instructies
 

  • Bereiding
    Snijd het filetlapje in en vul deze met het plakje rookkaas en het plakje salami. Strijk de Kruidenolie Truffel met een kwastje over het filetlapje.
  • Consument
    Bak de gevulde filet gedurende 5 - 7 min. Zodra de kaas begint te smelten is het filetlapje klaar.
Trefwoord Bistro Kruidenolie Truffel, Filetlapjes, Rookkaas, Salami
Scroll naar top
meer vers aanbiedingen

Ontvang onze 'meer vers' en profiteer direct van interessante prijzen. Rechtstreeks in je mailbox
Elke 14 dagen weer.

No worries, als je geen extra korting meer wilt schrijf je gewoon weer uit.