Gevulde varkenshaas

Gevulde varkenshaas

Gevulde varkenshaas

Epos Specerijen
Voorbereidingstijd 0 min
Bereidingstijd 20 min
Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Snijd de varkenshaas in en vul deze met de abrikozen en de Bistrosaus Salsa Di Nocci.
  • Knoop de gevulde varkenshaas dicht met rolladetouw en marineer de buitenkant met de Bistro Kruidenolie Banadora.
Trefwoord Varkenshaas

meer vers

* afmelden kan altijd bij elke mailing die je van ons ontvangt.

Alsjeblieft! profiteer 

elke week van mooie kortingen

Scroll naar top
meer vers aanbiedingen

Ontvang onze 'meer vers' en profiteer direct van interessante prijzen. Rechtstreeks in je mailbox
Elke 14 dagen weer.

No worries, als je geen extra korting meer wilt schrijf je gewoon weer uit.