Gepofte aardappel met gerookte zalm en Hollandse garnalen

Meer recepten

Gepofte aardappel met gerookte zalm en Hollandse garnalen

Gepofte aardappel met gerookte zalm en Hollandse garnalen

Epos Specerijen
Voorbereidingstijd 30 min
Bereidingstijd 12 min
Totale tijd 42 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Porties 6 personen

Equipment

  • Kookpan
  • Oven
  • spuitzak

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Kook de aardappelen in zijn geheel met schil beetgaar in circa 25 minuten.
    Dit ligt aan de grootte van de aardappel, maar als je met enige kracht een vork er in kan prikken is hij goed.
    Hij moet niet uit elkaar vallen.
    Halveer de aardappels en laat deze even afkoelen.
    Als de aardappels afgekoeld zijn kun je voorzichtig een eetlepel aardappel eruit scheppen, zodat er een holletje ontstaat.
    Besmeer de aardappels met de Bistro Kruidenolie Truffel en vul ze met de Kruiden crème.
    Om dit mooi te doen gebruik je een spuitzak.
    Verdeel als laatste de gerookte zalmsnippers, Hollandse garnalen en Salsa di Nocci over de aardappels en garneer af met wat verse dille.
    Consumentadvies: 10-12 minuten op 180 graden in een oven.
    De aardappel in folie.
    Smakelijk!
Trefwoord Aardappelen, Bistro Kruidenolie Truffel, Dille, garnalen, Kruiden crème, Salsa Di Nocci, Zalm

meer vers

* afmelden kan altijd bij elke mailing die je van ons ontvangt.

Alsjeblieft! profiteer 

elke week van mooie kortingen

Scroll naar top
meer vers aanbiedingen

Ontvang onze 'meer vers' en profiteer direct van interessante prijzen. Rechtstreeks in je mailbox
Elke 14 dagen weer.

No worries, als je geen extra korting meer wilt schrijf je gewoon weer uit.