Kabeljauwrol Bruchetta

Meer recepten

Kabeljauwrol Bruchetta Epos Specerijen

Kabeljauwrol Bruchetta

Epos Specerijen
Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Porties 1 Persoon

Equipment

  • Oven

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Leg de kabeljauwfilet met de mooie kant naar beneden en smeer aan de binnenkant de Salsa di Nocci.
    Leg hier de gerookte zalmfilet en verse spinazie op.
    Rol de kabeljauwfilet op en zet indien nodig vast met een satéprikker
    .Giet in het midden de Bistro Kruidenolie Bruchetta over de rol heen en garneer af met de Parmezaanse kaas en peterselie.
    Doe de kabeljauwrol 20 minuten in een oven op 180 graden
Trefwoord Bistro Kruidenolie Bruchetta, Bruchetta, Epos, Kabeljauw, Parmezaanse kaas, Peterselie, Salsa di nocchi, Spinazie, Zalm
Scroll naar top
meer vers aanbiedingen

Ontvang onze 'meer vers' en profiteer direct van interessante prijzen. Rechtstreeks in je mailbox
Elke 14 dagen weer.

No worries, als je geen extra korting meer wilt schrijf je gewoon weer uit.