Kabeljauwrol Bruchetta
Meer recepten
Menu
Kabeljauwrol Bruchetta
Epos SpecerijenTotale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Porties 1 Persoon
Equipment
- Oven
Ingrediënten
- 200 gram kabeljauwfilet staartstuk
- 40 gram gerookte zalmfilet
- 25 gram verse spinazie
- 40 gram Salsa di Nocci
- 25 gram
Epos bruchetta marinade 2,3 kg - 10 gram Parmezaanse kaas
- peterselie
Instructies
- Leg de kabeljauwfilet met de mooie kant naar beneden en smeer aan de binnenkant de Salsa di Nocci.Leg hier de gerookte zalmfilet en verse spinazie op.Rol de kabeljauwfilet op en zet indien nodig vast met een satéprikker.Giet in het midden de Bistro Kruidenolie Bruchetta over de rol heen en garneer af met de Parmezaanse kaas en peterselie.Doe de kabeljauwrol 20 minuten in een oven op 180 graden
Trefwoord Bistro Kruidenolie Bruchetta, Bruchetta, Epos, Kabeljauw, Parmezaanse kaas, Peterselie, Salsa di nocchi, Spinazie, Zalm