Robuust runderburger

Robuust burger

0 Comments(s)

07 05 2019

De Robuust runderburger.

Een stoere burger van maar liefst 180 gram, wie wil daar nou niet zijn tanden in zetten?

De Palvé versgroep is al jarenlang een trotse partner van de Keten Duurzaam Rundvlees ( KDR ). KDR is een uniek samenwerkingsverband tussen de Nederlandse vleesveehouder, de slachterij, de grossier/groothandel en de slager met het uiteindelijke doel de Nederlandse consument een eerlijk en heerlijk rundvleesproduct te kunnen bieden. Het rundvlees wordt onder het consumentenmerk Robuust op de markt gebracht.

De diverse aangesloten bedrijven het Robuust rundvlees minimaal geproduceerd, geslacht en verwerkt is volgens de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast wordt op gebied van dierenwelzijn meer van de vleesveehouders verwacht dan bij de meeste bestaande keurmerken voor rundvlees.

Zo zijn castratie en brandmerken absoluut verboden, wordt weidegang in de zoogperiode als vanzelfsprekend geacht en is vee dat wordt gehouden op uitsluitend betonnen roosters uitgesloten.
De transparante uitgangspunten voor de bedrijven die zijn aangesloten bij KDR zijn: Dierenwelzijn, duurzaamheid, een hoge kwaliteit en gehouden in Nederland.
Dit levert altijd een eerlijk en ook heerlijk rundvleesproduct op!

Met trots presenteren wij dan ook de nieuwste loot aan de Robuust-stam: De Robuust runderhamburger, een stoere, malse en sappige runderhamburger van maar liefst 180 gram waar iedereen graag zijn tanden in zet.

De Robuust burger is gekruid en kan zonder toevoeging van andere kruiden gegeten worden. Dus 100% vlees en 100% smaak!

Ideaal voor bij de BBQ, braderie of ander feestfestijn. De Robuust burger is een exclusief product van de Palvé versgroep.

Archief

Categorieën