salades

Van basis tot gebruiksklaar
 

Gevarieerd aanbod

Salades

Ontdek een ruim assortiment aan basissalades, schepsalades en maaltijdsalades. Of u het nu op toast wilt of bij de maaltijd; alle salades zijn heerlijk van smaak en erg makkelijk. Verkrijgbaar in zowel klein- als grootverpakking. Private label Königshof staat garant voor kwaliteit en smaak.

Rauwkost sauzen

Ook hebben wij een ruim assortiment in rauwkostsauzen. Deze dienen als goede basis voor uw onderscheidende eigengemaakte salades.

Basispastasalade carbonara
Jebo Kip Kerrie

Onbegrensde mogelijkheden met een veelzijdig assortiment

Basis pasta pesto asperge salade

Salades met subtiele kruiden en basis toevoegingen; zeer geschikt om oneindig mee te combineren.

Königshof Delicatessen

Bonfait

Of u nu op zoek bent naar een mooie productpresentatie voor uw ambachtelijke bedrijf of een maaltijdenrange, er is altijd een oplossing die in de smaak valt.

Kuhlmann salades & delicatessen

Kühlmann staat voor innovatie. Met de ‘Wellness’-lijn geeft Kühlmann een passend antwoord op de eigentijdse vraag naar gezonde en verantwoorde voeding. De (h)eerlijke afwisseling.

Hansel

Kwaliteit, vakmanschap, passie en puur natuur. Dat zijn de kerngedachten waarmee onze vakmensen al ruim 30 jaar salades en sauzen maken.

King Cuisine

Wij streven ernaar om voor elk gebruiksmoment een passend product te voeren en eindgebruikers in geheel Europa een smaakvolle ervaring te bieden.
Tasty Food 4 Every Moment.