Tapas

Van basis tot gebruiksklaar

HEERLIJKE INTERNATIONALE SPECIALITEITEN

Tapas

Een tapa (meervoud: tapas) is de aanduiding voor een Spaans aperitiefhapje. Traditioneel is een tapa een eetlustopwekkend hapje dat in Spaanse cafés bij een alcoholhoudend drankje (bier, wijn, sherry) wordt genuttigd. Soms worden in Spaanse cafés (met name in Andalusië en in het binnenland) bij het bestelde drankje automatisch één of meerdere tapas gratis gegeven.

Tonijn Tapenade
Groene Olijven Tapenade

Groene olijventapenade is een heerlijke tapenade van groene olijven, kappertjes en pijnboompitten. Deze tapenade past uitstekend bij een lekkere stokbrood.

Bruschetta

Tapenades geven een extra touch aan je gerecht of broodje. De tapenade is van origine een Franse smaakmaker, welke zijn oorsprong in de Provençe vindt.

King Cuisine

Varieer, combineer en verken u eigen smaak!
King Cuisine brengt de internationale keuken bij je thuis. Of je voorkeur nu zoet, hartig, pittig of een kleine mild zuurtje is, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Enrico

Wij willen mensen laten ontdekken en ervaren hoe de zon smaakt in pure en authentieke producten. Op die manier willen wij de eetcultuur verrijken. Daarom zeggen wij… Products touched by the sun.

Hansel

Kwaliteit, vakmanschap, passie en puur natuur. Dat zijn de kerngedachten waarmee onze vakmensen al ruim 30 jaar salades en sauzen maken.

King Cuisine

Wij streven ernaar om voor elk gebruiksmoment een passend product te voeren en eindgebruikers in geheel Europa een smaakvolle ervaring te bieden.
Tasty Food 4 Every Moment.