Boordevol nuttige en interessante informatie.

Duurzame vleesproducten waren veelal nog een nichemarkt voor
enkele vooruitstrevende bedrijven. Hierbij was duurzaam ondernemen
een ambitieuze wens voor de toekomst. De huidige realiteit is
een stuk concreter: het voeren van een duurzaam assortiment wordt
in rap tempo de nieuwe standaard. Een onmisbaar instrument om
consumenten aan je te binden en jezelf te onderscheiden van de
concurrent. De vraag, voor retail- en horeca ketens, óf ze moeten
overstappen op dier- en milieuvriendelijk varkensvlees, is inmiddels
achterhaald……..

Onze website maakt gebruik van cookies, klik op Cookies Accepteren als het gebruik van cookies toestaat. meer informatie over cookies

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten