Varkensvlees

Betrouwbare partner,
al generaties lang

Westfort Vleesproducten is een familiebedrijf dat al generaties lang gespecialiseerd is in de verwerking van varkensvlees. De varkens komen direct van de boer: veelal ook hechte familiebedrijven en altijd van Nederlandse bodem.

De afgelopen jaren is Westfort uitgegroeid tot een innovatief bedrijf van wereldniveau. Inmiddels werken er al meer dan 100 mensen op vier verschillende locaties van Westfort.

VARKENSVLEES MET EEN ONDERSCHEIDENDE KWALITEIT BIEDT MOGELIJKHEDEN VOOR AFNEMERS ÉN VOOR DE BOEREN

Antibioticavrij leven garantie

Keten Duurzaam Varkensvlees (KDV) heeft zich de afgelopen jaren sterk gefocust op het terugdringen van antibioticagebruik op de boerderij. Er zijn hierin grote stappen gezet. Veel van de varkenshouders gebruiken nog nauwelijks antibiotica.

Omdat de boeren de gezondheid van de dieren zo goed op orde hebben, introduceerde KDV in 2017 varkensvlees met een Antibioticavrij Leven Garantie (onder het keurmerk KDV+).

Vlees met dit keurmerk is van varkens die hun leven lang gegarandeerd nooit behandeld zijn met enige vorm van antibiotica.

Keten Duurzaam Varkensvlees (KDV) staat voor een duurzame manier varkens houden zodat iedereen kan genieten van een verantwoord stuk varkensvlees. Onder duurzaam verstaan we: blijvende verbeteringen op het gebied van dierenwelzijn én milieu. Een integrale benadering die KDV van single issue-initiatieven onderscheid. KDV is een 100% Nederlandse keten, met al meer dan 300 aangesloten boerderijen, vleesverwerkers, slagers, en retailers.
Ons varkensvlees is van maandag t/m vrijdag te bestellen.
Voor uitlevering van de volgende leverdag bestel uw varkensvlees voor:

  • Ma-do bestellen tot 16.15 uur
  • Vr bestellen tot 15.00 uur

Bekijk hier ons varkensvlees assortiment