Verrassend lekker

0 Comments(s)

07 05 2018

Hierbij ontvangt u ons wekelijkse groentenieuws. Zo hebben we in deze nieuwsbrief heerlijke onderwerpen als Zespri kiwi’s, dadels, asperges en mango’s. Oftewel, veel leesplezier!

Nieuwe oogst

Kiwi

De Zespri SunGold kiwi’s zijn er weer! Heerlijke vruchten vanuit Nieuw-Zeeland. Uniek, verrassende smaak en verrukkelijk zoet. Rijk aan vitamine C, dus ideaal om uw weerstand extra boost te geven! Gebruik hem als ketchup op je hamburger of eet groenteroomsoep met kiwi als avondmaal.

De Nieuw-Zeelandse Zespri Green kiwi’s zullen na verwachting beschikbaar zijn vanaf week 21.

Met het mooie weer is het heerlijk om te genieten van de Zespri carpaccio met frambozen. De perfecte afsluiter van de BBQ of voor uw andere zomerse maaltijd. Vind het recept door op de onderstaande button te klikken.

Carpaccio

Dadels

Dadels

Dinsdagavond 15 mei zal de Ramadan van start gaan. De perfecte tijd om dadels zoveel mogelijk aan te bieden bij uw klanten. Zo hebben wij mooie en diverse dadels in ons assortiment opgenomen, zoals:

Medjoul dadel Bomaja Red (collo à 8×1 kilo)
Medjoul dadel Exquisito (collo à 3 kilo)
Medjoul dadel Super Jumbo (collo à 5 kilo)
Medjoul dadel Premium Large (collo à 5 kilo)
Chocoladedadels wit (collo à 4 kilo)
Chocoladedadels puur (collo à 4 kilo)
Chocoladedadels melk (collo à 4 kilo)

Dag van de Asperge

Dag van de asperge

Op vrijdag 11 mei is het de Dag van de Asperge. Een dag om extra te genieten van het witte goud! Wil je op de hoogte blijven van alle acties en evenementen op deze dag? Klik dan op de onderstaande button en houd deze dag extra goed in de gaten.

ready to eat

Mango

De ‘ready to eat’ mango’s zijn overheerlijk van smaak en lekker zoet. Eetrijp, dus altijd direct te consumeren. Het rijpe vruchtvlees is zacht, sappig en geel van kleur. Breng deze vrucht onder de aandacht bij uw klanten voor een extra goede verkoop.

Archief

Categorieën