Versgemaakte Rauwkosten

0 Comments(s)

09 05 2019

Versgemaakte Rauwkosten

Beste versspecialist,

Een onderzoekende blik op de weersvoorspelling voor de komende weken leert ons dat de temperatuur omhoog gaat en dat de barbecues gereed gemaakt kunnen worden.
Als versspecialist wilt u vanzelfsprekend snel actie ondernemen om uw barbecueaanbod zo snel en breed mogelijk aan te kunnen bieden aan uw klant.

Vanzelfsprekend wilt u dan geen tijd verliezen aan het schoonmaken en snijden van rauwkosten voor uw salades en u wilt tevens uw voorraad rauwkosten vanwege de kortere t.h.t. tot een minimum beperken.
De Palvé versgroep biedt u daarom nu dé oplossing om het u als ondernemer zo gemakkelijk mogelijk te maken en optimaal te profiteren van de kansrijke BBQ-periode.

Wij voorzien u in vers gemaakte rauwkosten van 1 kilo die u bij de Palvé versgroep dagvers kunt bestellen

De volgende populaire en succesvolle soorten kunnen wij u van harte aanbevelen:

Art.nr. 13949 – Rauwkost Festival
Art.nr. 13951 – Rauwkost Hawaii
Art.nr. 13952 – Rauwkost Holland

In combinatie met de diverse rauwkostsauzen van Bonfait maakt u in een handomdraai een margemaker voor in uw toonbank en een heerlijke, frisse saladeschotel voor bij de barbecue.

Wij hebben makkelijke en snel te bereiden recepten voor u klaar liggen. Bespaar nu tijd en maak meteen mooie marge op uw barbecuepakket.

Als u bij onze binnendienst het juiste artikelnummer doorgeeft, dan kunt u er zeker van zijn dat u het juiste product in huis krijgt. Uiteraard  zijn er meer rauwkostmixen beschikbaar voor nog een variabeler aanbod.

Is dit interessant voor u?

Neem dan meteen contact op met onze afdeling verkoop en start direct!

Archief

Categorieën